Service, reparation og lovpligtige eftersyn

Hos Kattegat Teknik ApS servicerer, reparerer og godkender vi stort set alt, der kan køre, sejle, løfte og dreje. Det gælder bl.a. service, reparation og lovpligtige – og ikke lovpligtige – eftersyn på byggelifte, gaffeltrucks, kraner, gravemaskiner, marineudstyr, rendegravere, lifte, elektrisk håndværktøj, automatiske porte og døre, udsugningsanlæg, emhætter, vakuum-løftere og meget, meget mere.

En række tekniske hjælpemidler og maskiner er omfattet af krav om regelmæssige lovpligtige eftersyn, der skal udføres minimum hver 12. måned eller hyppigere. Det er vigtigt, at de vedligeholdes, justeres og holdes i en forsvarlig stand, både så de holder længere, men også for at nedsætte risikoen for alvorlige ulykker.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Vi udfører service, reparation og lovpligtige eftersyn onsite eller der hvor dit materiel befinder sig – og naturligvis også på vores eget specialiserede værksted, som er udstyret til at håndtere selv meget store projekter og specialmaskiner.

Med vores regelmæssige service, reparationer og lovpligtige eftersyn sikrer I driften og minimere risikoen for utilsigtede nedbrud.

Kontakt Kattegat Teknik ApS og hør om vores service, reparationer og lovpligtige eftersyn.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gerne høre fra dig! Du er altid velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.