Om Kattegat Teknik

Kattegat Teknik ApS i Grenå kan servicere, reparere og vedligeholde stort set alt, der er mekanisk, elektrisk eller hydraulisk.

Vores 14 medarbejdere har måske en lidt nørdet tilgang til arbejdet. Alt kan løses, og kompleksitet skræmmer ikke, og hos os behøver du kun at gå ét sted hen.

Vi har indrettet vores værksted, så vi kan håndtere flere af vores specialområder samtidig. Vores bygninger rummer opdelte afdelinger til Dynax spindelmotor fabrik, marine og maskinværksted, afbalanceringsværksted, fuldautomatiseret CNC værksted, elektro mekanisk værksted og naturligvis et stort lager og en velassorteret shop med stort set alt i reservedele ( vi har ingen shop pt )

Vi har stor ekspertise i alle afdelinger, og vores store varelager sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig på kort tid – enten på vores værksted eller onsite ude hos kunden.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Kvalitet siden 1999

Kattegat Teknik ApS blev grundlagt i 1999, og vi har siden bestræbt os på at levere kvalitet – både i den lille produktion og den store komplekse opgave.

Vi beskæftiger os med service, opbygning, vedligehold, reparation og salg af hydraulik- og maskinanlæg, primært indenfor mobilteknik, marine og industri, samt reparation af lastvogne og entreprenørmateriel. Desuden udfører vi også service på og reparation af bl.a. dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer.

En anden af vores spidskompetencer er afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr, hvor emnerne kan være op til 10.000 kg og ø 4500 mm.

Kontakt Kattegat Teknik ApS og hør mere om vores mange arbejdsområder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gerne høre fra dig! Du er altid velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.