Cylinderservice og motorrenovering

Hos Kattegat Teknik ApS har vi et højtspecialiseret værksted, hvor vi udfører professionel motorrenovering og cylinderservice.

Ved hjælp af vores avancerede diagnoseudstyr udfører vi effektiv fejlfinding, cylinderservice og komplet motorrenovering på alt, der drejer rundt, og vi er specialiserede i renovering og reparation af alle typer benzin- og dieselmotorer inden for bl.a. industri-, marine- og entreprenørbranchen.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Vi renoverer alle typer topstykker og sætter bl.a. ventiler i topstykker til ældre blyfri benzinmotorer. Vores cylinderservice og motorrenovering består også af svejsning og trykprøvning af topstykker samt planslibning/afretning af topstykker og motorblokke.

Vi udfører desuden udboring af cylindre, foringer og honing samt udboring af beskadigede motorblokke til foringer. Derudover består cylinderservice og motorrenovering også af afbalancering af krumtapper, svinghjul, valser, blæsevinger og dekanter samt afdrejning, slibning af svinghjul og alle former for gevindreparation.

Ud over cylinderservice og motorrenovering har vi også et velassorteret reservedelslager, hvor vi sælger både nye og brugte reservedele.

Kontakt Kattegat Teknik ApS og hør om vores cylinderservice og motorrenovering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gerne høre fra dig! Du er altid velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.